utorak, 3. svibnja 2011.

Sony woes i dalje kao DP potvrđuje kršenje podataka (update: 24,6 milijuna računa pogođeni)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/02/sony-woes-continue-as-soe-confirms-data-breach/:
Sony woes i dalje kao DP potvrđuje podatke povrede
Jeste li s početkom u osjećate loše za Sony još ? Ne? Možda će to promijeniti vaš um. Sony Online Entertainment je, očito, bio žrtva novu povredu koja je, prema Nikkei.com, rezultirala je izdavanjem 12.700 brojeva kreditnih kartica - i vjerojatno neke druge informacije kao dobro. 4300 od tih brojeva kreditnih kartica je rečeno da su japanske, ali ne govore o tome kako su mnogi američki. Srećom, podatke je rekao da se od 2007, smanjuje broj još uvijek vrijedi kreditnim karticama izloženi što nas čuditi ako možda ovo nije bio nekakav backup koji je bio izložen. Bez obzira na to, SOE je online usluga su uzete Pogledaj ranije i danas, dobro, sad znamo zašto. Mi smo trenutno očekuje daljnje informacije iz tvrtke, ali, do tada, slobodno nastaviti cowering u kutu i tiho jecala na svoju ugrožena kreditne kartice.

[Upozorenje: potrebna pretplata]

Update: Prema Wall Street Journalu , tvrtka Sony također je potvrdio da je najnoviji napad pristupiti osobne podatke za nevjerojatnih 24,6 milijuna računa. Takve informacije uključuju imena, adrese, telefonski brojevi, e-mail adresa, spol, datum rođenja, prijavite se ID, i raspršene lozinke. Ruh roh.

Sony woes i dalje kao DP potvrđuje kršenje podataka (update: 24600000 računa utjecaj) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 2. svibanj 2011 20:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | izvor Nikkei | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar