utorak, 3. svibnja 2011.

Nielsen procjene pokazuju prvi pad u TV vlasništva u posljednjih 20 godina, Maje klimanje glavom s odobravanjem

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Nielsen Company je objavio da je njegova procjena broja TV kućanstava za 2012 je pao na 114,7 milijuna (96,7 posto), što predstavlja pad od 115,9 milijuna (98,9 posto) nego godinu prije koja je prvi put da je otišao dolje u dva desetljeća. Dok neki će reći to označava kraj ere TV kao što smo je poznato , postoji nekoliko čimbenika kako bi uzeti u obzir, počevši s koliko brojevi su okupljeni - Nielsen samo broji televizori koji su sposobni za tuning u barem jedan kanal. Ako ste izrezali kabel i otišao sve internet / Blu-ray / DVD bez postavljanje antene ili nikad nadograditi za digitalnog emitiranja (kao i nekim ruralnim ili niskim primanjima domove nisu), a zatim vaš TV ne broji. Nakon pregleda brojeva i gledanje Apocalypto dva puta još uvijek ne možemo reći da li to znači da je već više za linearne TV ili ako je više od privremenog naletjeti zbog neizvjesne gospodarstvo kao da je u 1992. Naravno, činjenica da smo unajmili film na iTunes može se reći.

Nielsen procjene pokazuju prvi pad u TV vlasništva u posljednjih 20 godina, Maje glavom s odobravanjem prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 14:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nielsen Žica | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar