utorak, 3. svibnja 2011.

Electronic House krunice IOS-opremljen stan 2011 Home of the Year

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/electronic-house-crowns-ios-equipped-dwelling-2011-home-of-the-y/:

Electronic House upravo objavila svoj ​​izbor za 2011 Home of the Year , a od stvari izgledaju, ove IOS-omogućen prebivalište ima stvari staviti robotsko batlera bez posla. Mamut pomoćničkih interijera, dizajniran od strane OCD poster dječaka Jeff Lewis, bili su automatski HD Media Systems koristeći Savant app. Sve od rasvjete tuš temperatura kontrolira pomoću zid-mounted iPads ili serije neopterećenih IOS uređajima. Pre-programirane "party gumb" odmah podešava osvjetljenje i temperatura, i bumps glazbe na 15 različitih Sonance u strop zvučnik zone, dok prikazivanje slajdova na monitorima raspršena u cijeloj kući. Među ekstravagantno dodataka ovdje na djelu su prekidač u ormaru majstor za pečenje na željezo u praonicu rublja, luster koji treperi kad je vrijeme da se prebaci iz toaletni papir, i virtualni butler koji upozorava na predstojeću posjetitelja. Izgleda da nas kao Rosie su dani odbrojeni. Check out izvor link za više automatizirani overkill s ovogodišnjeg trkača gore.

Electronic House krunice IOS-opremljen stan 2011 Home of the Year prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 07:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Electronic House | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar