srijeda, 27. travnja 2011.

Epix donosi svoje tisuće filmova na Google TV, aplikacije za Android, Roku i playbook na putu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/epix-brings-its-thousands-of-movies-to-google-tv-android-roku/:
Dok su neke video usluga seli iz Google TV , Roku i playbook , Netflix i još uvijek ima tek treba službeno objaviti svoj ​​film streaming aplikaciju na bilo koju Android uređaje, Epix kanal ide sve u. Nakon "Velikog na bilo kojem zaslonu" slogan , to će roll out aplikacije na pobio uređaja tijekom drugog tromjesečja izvan njegovih sadašnjih Flash player . Portal Google TV je već gore i trčanje kao što se vidi gore i aplikacije su na putu za "android tablete i telefona iz HTC, LG i Motorola" - mi smo pinged vidjeti ako ovaj uređaj će biti ekskluzivni, ali još nisam primio odgovor još - BlackBerry playbook, Samsung televizorima i Blu-ray playeri i Roku streaming igrača. Koji nisu navedeni u press release je sve IOS, ali Epix potvrdio da je rad na app da se čeka Appleov odobrenje. Nije upoznat sa kanal? Ona ima više od 3000 filmova iz Paramount, Lionsgate i MGM plus originalne programe i događanja uživo koji je dostupan putem kabelske ili satelitske TV usluga i pokrenuta s HBO Go-style online komponentu . Verizon FiOS je očito na palubu kako bi gurnuti nove aplikacije, check out ostatak detalje u press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Epix donosi svoje tisuće filmova na Google TV, aplikacije za Android, Roku i playbook na putu

Epix donosi svoje tisuće filmova na Google TV, aplikacije za Android, Roku i playbook na putu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 13:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Epix | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar