srijeda, 27. travnja 2011.

TomTom korisničke podatke prodao nizozemska policija, a koristi se za određivanje idealne lokacije za brzinu zamke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/tomtom-user-data-sold-to-danish-police-used-to-determine-ideal/:
TomTom korisničke podatke prodao Danski policija, a koristi se za određivanje lokacije za brzinu zamke
Mi smo to kao kad akumulirane brzi prijenos podataka iz GPS uređaja nam pomaže izbjeći prometne incidente i škola zone. Kako se ispostavlja, iako postoje i neke druge koristi za iste statistike. Nizozemski vijesti utičnicu AD je izvještavanje da takvi podaci zarobljen od strane TomTom navigacijskih uređaja je kupio zemlje policijske snage te se koristi kako bi utvrdio gdje brzina zamke i kamera treba postaviti. TomTom je navodno bio svjestan svojih podataka je korišten na takav način, ali ako policija bi samo pristati na prodaju podatke o mjestu njegova kamera za brzinu i zamke natrag na TomTom, zašto, to bi mogao biti početak jednog divnog odnosa.

Update: TomTom je objavio priopćenje , koje smo ugrađeni nakon pauze. Da bi se potpuno jasni svi ti podaci se prikupljaju anonimno i da je policija nemaju pojma točno koji je prebrza vožnja, samo da je prebrza vožnja je preuzeo mjesto.

Nastaviti čitanje TomTom korisničke podatke prodao nizozemska policija, a koristi se za određivanje idealne lokacije za brzinu zamke

TomTom korisničke podatke prodao nizozemska policija, a koristi se za određivanje idealne lokacije za brzinu zamke prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 13:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DutchNews.nl | izvor AD | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar