srijeda, 27. travnja 2011.

Nokia Symbian transferi razvoj i 3.000 zaposlenih u Accenture, će smanjiti radnu snagu za daljnji 4.000

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/nokia-transfers-symbian-development-and-3-000-employees-to-accen/:
Nokia je već učinjeno vrlo malo za rez veze s prošlogodišnjim veliki pritisak za Symbian i Qt razvoj, iako je to možda najveći korak još. Finska tvrtka je objavila da je prijenos odgovornosti za Symbian razvoj savjetovanje i outsourcing tvrtka Accenture, koja zvuči čudno s obzirom na posljednje odijelo je neiskustvo u isporuci mobilnog OS ažuriranja, ali dobra vijest je da je 3000 devs Nokia je raditi na Symbian će nastaviti svoj posao pod novom poslodavcu. To u osnovi znači da Nokia će živjeti do svoje nesretan obećanje da će biti " znatno smanjenje u zapošljavanju ", u okviru svojih vlastitih redova, a još uvijek drži muškaraca i žena odgovorna za ažuriranje Symbian zaposlenih. Nažalost, još uvijek će biti dalje 4.000 radnih mjesta u tvrtki globalnu radnu snagu, prvenstveno u Finskoj, Danskoj i Velikoj Britaniji, koji će se "pojaviti u fazama" između početka i kraja iduće godine. Nokia je sporazum s Accenture također uključuje i nastavak suradnje na isporuci mobilnost softvera i usluga na platformi Windows Phone. Možete pročitati više o tome u PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Nokia Symbian transferi razvoj i 3.000 zaposlenih u Accenture, će smanjiti radnu snagu za daljnji 4.000

Nokia Symbian transferi razvoj i 3.000 zaposlenih u Accenture, će smanjiti radnu snagu za daljnji 4.000 prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 04:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia Razgovori | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar