srijeda, 27. travnja 2011.

Sony pruža PSN update, potvrđuje "kompromis osobnih informacija '

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/sony-provides-psn-update-confirms-a-compromise-of-personal-inf/:
http://www.engadget.com/2011/04/26/sony-provides-psn-update-confirms-a-compromise-of-personal-inf/
To je obličje poput stvari su jednako loše kao što smo se bojali i da je " vanjski upad "je dobio malo dublje nego što smo mogli imati svidjela. U ažurirati na PlayStation.Blog, Sony upravo potvrdio da je u tijeku PSN ispad je uzrokovan "zlonamjerne radnje", koje smo već znali, ali nastavlja ukazuje da je i "kompromis osobnih podataka." Točno što to znači Sony ne govori, i to zaustavlja kratko rekavši da kartica podaci kredita za PSN i Qriocity korisnicima je bila izložena, ali tvrtka ne reći "broj kreditne kartice (osim sigurnosni kod), i datum isteka mogu biti dobiti. " Da, možda je dobiti - čak i Sony nije siguran. Nema daljnjih ETA za kada PSN može biti back up online ili kada bi moglo biti u mogućnosti da se konačno uzorak Portalu 2 's ukusna online co-op mod, ali barem još uvijek možete gledati Netflix .

[Hvala svima koji su poslali to u]

Sony pruža PSN update, potvrđuje "kompromis osobnih informacija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 16:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PlayStation Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar