srijeda, 27. travnja 2011.

SETI obustavio potragu za izvanzemaljski život, ET plače u tihoj tami prostora

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/seti-suspends-search-for-alien-life-e-t-weeps-in-the-silent-da/:
Naš napredak prema međugalaktički zajedništvo je pretrpio još jedan udarac, kao SETI suspendiran poslovanja svojih Allen Telescope Array. Financiran od strane Microsoft suosnivač Paul Allen, polje je zbirka radio jela koja skeniranje neba za znakove života, a sada to će biti u "zimski san" način do 2013, kada Instituta novi krug financiranja počinje. SETI se nada da će prikupiti 5 milijuna dolara kako bi Array back online prije toga, dok ga i dalje koristiti i druge teleskope u svijetu, uključujući i svemirskog teleskopa Hubble . Proračun woes su posebno gorko s obzirom na broj nedavno identificiran stranca planeta - NASA-in Kepler misija pronađen 1235 . Ako se bilo koji od njih emitiranja sljedeći Wow! signal, nadamo se da ne pada na gluhe uši Zemljana.

Varalica pod: ,

SETI obustavio potragu za izvanzemaljski život, ET plače u tihoj tami prostor prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 20:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNN | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar