srijeda, 27. travnja 2011.

Ad-supported zapaliti brodove rano, navijači u sivim tonovima oglašavanja radovati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/ad-supported-kindle-ships-early-fans-of-grayscale-advertising-r/:
Velika vijest za ljude koji vole čitati, ali želite doživjeti više uključeni oglašavanje: Amazon izvršni najavio je ad-supported zapaliti , izvorno predviđen za 3. svibnja release je izlazak kupcima gotovo tjedan dana ranije. Kindle s posebnim ponudama, kao što je nježno poznato, brod će 27. travnja, opterećen s pravovremene reklame od omiljenih brandova, uključujući General Motors, Proctor & Gamble i Visa - oni su svoje omiljene marke, zar ne? U zamjenu za sponzorirane oglase screensaver i na dnu zaslona vašeg doma, da ćete dobiti najnovije generacije WiFi samo zapaliti za samo $ 114 - Nažalost, ponuda dostupna samo u SAD. Zakon sada, kao Amazon obećanja da će se samo nikada dati ti daleko.

Ad-supported zapaliti brodove rano, navijači u sivim tonovima oglašavanja radovati se prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 06:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink All Things Digital | izvor Tražeći Alpha | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar