srijeda, 27. travnja 2011.

Motorola obećanja otključan bootloaders za budućnost Android telefone?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/motorola-promises-unlocked-bootloaders-for-future-android-phones/:
Android korisnici su govorili , i možda, samo možda, Motorola zapravo čuo - AusDroid tvrdi da su izjave izravno iz mobitela proizvođač obećava otključan bootloaders kasnije ove godine:
Mi u potpunosti razumijemo operatoru zahtjev za sigurnost krajnjeg korisnika, i kao, žele podržati developer zajednice želju da koriste ove proizvode kao razvojne platforme. Namjera nam je omogućiti unlockable / relockable starter trenutno nalazi na Motorola XOOM preko našeg portfelja uređaja s početkom u krajem 2011, gdje se prijevoznicima i operatorima će se omogućiti.
Predivno korporativne njih proći mužjak da prijevoznici, zar ne? Ovaj citat dolazi putem od gospodina koji je peticiju Moto samo za takve stvari, um vas, pa vas molimo da ga uzeti s rezervom, a vi ćete biti prvi koji će znati da li smo dobili potvrdu iz Motorola sebe.

Motorola obećanja otključan bootloaders za budućnost Android telefone? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 22:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AusDroid | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar