srijeda, 27. travnja 2011.

LG Optimus Big donosi 4,3-inčni zaslon i NOVA 1GHz dual-core na superphone stranka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/lg-optimus-big-brings-a-4-3-inch-nova-display-and-1ghz-dual-core/:
Što je velika, uglavnom bijeli, a set za korejski pokretanje sutra? To je pravo, LG Optimus Big! Ovaj 4,3-inčni nešto vrlo veliko, LG je najveći slušalicu do sada, touts 1GHz dual-core procesor, malo kože Android 2,2 kao OS, HDMI izlaz, 5 megapixel kamera, i 16GB bult-u pohranu. To spec. sheet zvuči moćni blizu starija Optimus 2X koji je pokrenuo ranije ove godine, iako nekoliko predmeta također su posuđene iz još neobjavljene Optimus Black . Oni su NOVA zaslon , koji mogu ručica sve do 700 gnjida svjetline, i WiFi Direct , koji omogućava bežičnu komunikaciju između uređaja bez potrebe za posrednikom WiFi pristupnu točku. Ova velika, ukusna spec. sendvič je udaranje njegova domaćem tržištu 28. travnja, ali tu je nažalost ni riječi o tome kada i gdje drugdje to može prikazati. Dovoljno je držati oko vanjska strana za to, ne bi trebalo biti tako teško uočiti.

LG Optimus Big donosi 4,3-inčni zaslon i NOVA 1GHz dual-core na superphone stranke prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 15:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski , BGR , UberGizmo | izvor U + | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar