srijeda, 27. travnja 2011.

Qik Video Spojite dobiva Android i Apple korisnici viđenje oka-na-oko

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/qik-video-connect-gets-android-and-apple-users-seeing-eye-to-eye/:
EVO i MyTouch 4G vlasnici su mogli uživati ​​u vrline video pozivanje putem Qik za neko vrijeme, ali Skype najnovija akvizicija napokon je ostavljajući još nekoliko telefona u na akciju. Qik Video Spojite sada radi s nekim uređajima trčanje android 2,1 i gore, iPhone, ipad 2s i bilo iPod Touch s kamerom - ostavljajući Apple fanboys i Android apologeti govoriti licem u lice preko 3G, 4G i WiFi uređaj s po svom izboru . To nije prvi app za napraviti cross-platforma video poziv , ali to je samo jedan s Qik video poštu i video sharing usluga. Uhvatiti? To je samo trenutno dostupna na deset Android mobitela, iako dev timovi su "zauzet uzimajući Video Chat spremni na dodatne telefonima." Nadajmo se da rade brzo.

Qik Video Spojite dobiva Android i Apple korisnici viđenje oka-to-eye prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 02:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tech Crunch | izvor Qik | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar