srijeda, 27. travnja 2011.

Amarok je P1 električni motorocycle prototip je brza, lagana, i spremni za utrku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/amaroks-p1-electric-motorocycle-prototype-is-fast-light-and-r/:
Što je brz, električni, i napravio u Kanadi? Ne, ne najnovije Rush rekord, to je P1, novi električni motocikl prototip iz Quebec-based Amarok Consultants. Tvrtka - ime po Inuit riječi za vuka - predstavio bike ovaj tjedan, najavljuje planira ući u ovogodišnjem TTXGP , međunarodni serije utrka za električna vozila. 75 konjskih snaga dva kotača je bio dizajniran s laser-usredotočiti na laganu konstrukciju, cijeđenje 7,5-kilovat-sat baterija i dva Agni 95 elektromotora u minijaturna £ 325 tijela - što za jednu od najlakših električnih trkaćih motocikala okolo. Tvrtka nije zaustavljanje tamo, međutim, za snimanje £ 275 za drugu generaciju od bicikla, stavljajući ga više na-jednakost s plinskim pogonom i kolegama.

Amarok je P1 električni motorocycle prototip je brza, lagana, i spremni za utrku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 23:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Amarok Racing | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar