subota, 16. travnja 2011.

Želja HD pokušava na Sensation osjećaj 3,0 odijelo, treba malo krojenja za to da stane

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:
Tako da je dobio sve uzbuđeni nakon što je vidio HTC najnovije UI na Sensation , ali su plaši da otkrijete vaše sijed slušalica neće biti uzimajući isti osjećaj 3,0 ljubav? Kao i obično, ljudi na XDA-programeri su samo tonik za ono što ails ... kao čeznuti kao te vlastiti čežnja HD . Yup, pametan čovjek po imenu capychimp je senzacija u ROM-u i to koristiti na prošla je HTC europskih vodeću telefon. Luka nije savršen - oni koji roniti u, izgubit će kamere potporu i slike trebaju neke veličine, kako bi ispravno stane na HD na 800 x 480 zaslon - ali hrabrih duša koji je pogodio izvor link za download još uvijek dobiti sve one slatkorječiv pokreta koji Sense 3,0 pruža. Pogledajte sve glatko pomicanje u akciji nakon prekida.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Želja HD pokušava na Sensation osjećaj 3,0 odijelo, treba malo krojenja za to da stane

Želja HD pokušava na Sensation osjećaj 3,0 odijelo, treba malo krojenja za to da stane prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 11:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Smart Keitai | izvor XDA-programere | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar