subota, 16. travnja 2011.

Nedavno je otkrio svojstva svjetlosti obećanje bolje solarnih baterija, stvarno super tans

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/newly-discovered-properties-of-light-promise-better-solar-batter/:


Jeste li umorni od buđenja do iste stare poluvodiča temelji solarne polje? Da li žude za promjenu? Mi znamo što učiniti i, hvala opet na čudo i otajstva magnetskog polja (oni su ne samo za zaustavljanje govora više), tu je novi dan sviće. University of Michigan su znanstvenici snimanje lasera na staklu, kao što to čine, i učinio je značajno otkriće: svjetlost koja prolazi kroz ne-vodljivi površine poput stakla stvara impresivne magnetskih djelovanja - do 100 milijuna puta veća nego što se očekivalo. Rezultat magnetska sila mogla zamijeniti električni efekt iskorišten od strane trenutnom tehnologijom, utirući put za "optički baterije." Iako se razlikuje od Wysips prozirne fotonaponske ćelije , tehnologiju mogao imati slične programe te može donijeti zastarjele onih masivnih solarnih farmi . Ne morate se brinuti, iako - Vaš moderan solarna backback kao što je letjeti kao što je ikad bio.

Nedavno je otkrio svojstva svjetlosti obećanje bolje solarnih baterija, stvarno super tans prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 15, 2011 18:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inhabitat | izvor University of Michigan News Service | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar