subota, 16. travnja 2011.

Jedinstvo Corporation releases Xtion Pro senzor pokreta PC u Japanu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/unity-corporation-releases-xtion-pro-pc-motion-sensor-in-japan/:
Mi smo još uvijek čeka za neke specifične SAD lansiranje details for Xtion Pro i Wavi Xtion senzore pokreta koji ASUS pokazali off na CES-u početkom ove godine, ali izgleda da ljudi u Japanu već sada mogu dobiti svoje ruke na polovicu tog dua. Jedinstvo Corportation upravo je objavio da je u objavljivanju senzor Xtion promociju (zajedno sa SDK) u zemlji za 19.980 ¥, ili oko 240 $. To bi trebalo raditi na sličan način Kinect obzirom na to da PrimeSense je odgovoran za mnogo tehnologije iza njega, iako bi trebali biti svjesni da je to jedan cilj squarely na programerima koji žele stvorili vlastite igre i aplikacije za njega. Morat ćete pričekati za više potrošača-friendly Wavi Xtion za nešto što jednostavno možete pasti dolje u svojoj dnevnoj sobi.

Jedinstvo Corporation releases Xtion Pro računala senzor pokreta u Japanu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 04:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Jedinstvo Corporation | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar