subota, 16. travnja 2011.

Time Warner Cable vraća Discovery, Fox kanala na svojim ipad app

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/time-warner-cable-brings-back-discovery-fox-channels-to-its-ipa/:
Samo nekoliko tjedana nakon uklanjanja nekoliko kanala iz live streaming TV ipad app Time Warner Cable je dodao većina od njih vratiti. Iznimka su ovdje mreže u vlasništvu Viacoma, koji je uzeo na sud prošlog tjedna . Do sada, osim najavljuje Discovery i Fox kanali vraćaju se na TWCable TV ipad app, nismo bili u mogućnosti da biste dobili ništa drugo nego nema komentara iz bilo tko u tvrtki uključenih. To znači da ne znamo ako se kanal usluga spontano smo došli oko Time Warnera način razmišljanja (ovo izgleda malo vjerojatno) ili ako jednostavno je odlučio pritisnuti pitanje. Mi ćemo vidjeti tko je tko tuži sljedeći tjedan, a do tada možete uživati ​​gledajući sve što se događa da se na Fox News Channel, National Geographic ili FX (ako stvarno ne uživati ​​u tome, mi se ne sviđa živjeti programeri emitirati raspored - DVR4LIFE) na vašem ipad koliko želite.

Vrijeme Warner kabel vraća Discovery, Fox kanala na svojim ipad app prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 15, 2011 20:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TW Kabelska Untangled | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar