subota, 16. travnja 2011.

FBI: online poker web stranice "bet kuća" na pranje novca, prijevare

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KR5-Yap5X8A/major-online-poker-sites-seized-charged-with-money-laundering.ars:

Savezni tužitelji optužili su neke od najvećih imena u online poker sa bankarskih prijevara, pranja novca i ilegalnog kockanja, američkog ministarstva pravosuđa priopćilo je u petak. Oni iza PokerStars, redoviti sklopna Poker, i Absolute Poker su imali svoje domene zarobljena od strane Federalnog zavoda za istrage (FBI), i 76 bankovnih računa u vlasništvu tvrtke su privremeno bila zatvorena preko obuzdavanje naloga.

Online kockanje tehnički postala je ilegalna u SAD-u s početkom u 2006 , kada su zakonodavci zabranjeno žica transfere ", sustav plaćanja instrumenti", i kreditne kartice od toga da bude korišten kao način plaćanja za online kockanje sučelja. Ne čudi stoga, to nije zaustavilo mnoge web stranice kockanje iz trčanje offshore operacija i nastavlja rasti. Full Tilt Poker, na primjer, je narasla dovoljno velik da ga redovito sponzori igrača na World Series of Poker. Domena popularnih poker web stranice nema tajni među on-line kockanje aficionados.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar