subota, 16. travnja 2011.

Engadget Show vraća sljedeći četvrtak, 21 travnja - osvojiti ulaznicu za snimanja!

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/the-engadget-show-returns-next-thursday-april-21st-win-a-tic/:
Pažnja ljudi, Engadget Show će biti snimanja sljedeći četvrtak, 21 travnja u 18:00! Mi ćemo biti u sjedećem položaju dolje sa Engadget osnivač Peter Rojas koji će nam pomoći da gaziti kroz sve blatnim tableta vodama. Mi ćemo imati pri ruci novim BlackBerry playbook , Motorola Xoom , pojam Ink Adama , i nekoliko drugih lista za dizanje. Mi ćemo razviti Kyocera Echo , pogledajte na trenutno stanje neto neutralnosti , ići luda vožnja na militarizirano skutera, i razgovor s Ford predsjednik i CEO Alan mulally saznati kad smo napokon ćemo dobiti naše Leteći automobil. I naravno da ćemo imati uobičajene zabave, uzbuđenja, pokloni i iznenađenja!

Engadget Show je sponzoriran od strane Sprint i održat će se u nove, više intiman NYC studio ovaj mjesec pokazati, pa ako želite doći u ćete morati osvojiti ulaznicu unaprijed. Ali ne brinite, ako ne možete doći osobno morat ćemo se ubrzo nakon preuzimanje omotavati trakom.

Ako želite biti jedan od sretnika nam u susret u osobi, Sprint nudi zajamčena ulaznice za Engadget Show snimanja do prvog sudionika koji tekst "Engadget" za 467.467 ili unesite online! Standard tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite za službena pravila i vidjeti kako unijeti online, i kao i uvijek ne morate biti pretplatnik Sprint za ulazak!

Ako živite izvan tri države području (NY, NJ, CT), možete unijeti online za priliku osvojiti putovanje za dvije osobe u New Yorku da prisustvuju Engadget Show. Standard tekstualnih poruka stope primjenjuju. Kliknite ovdje za ulaz.

Ovdje je sve detalje ako osvojite ulaznicu:
  • Događaj je svim dobnim skupinama
  • Mi ćemo otvoriti vrata i započeti s sjedenje u 17:15 na 21. travanj, a snimanje počinje u 18:00. Mi ćemo biti zatvaranje vrata u 17:50.
  • Molimo ponesite osobnu iskaznicu s vama tražiti kartu
  • Show dužina je oko sat vremena
Ako ste član medija koji žele sudjelovati, kontaktirajte nas na: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, a mi ćemo pokušati ugostiti Vas. Sve ostale ne-medija na pitanja mogu se poslati na: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.

Pretplatite se na Show:

[ iTunes ] Pretplatite se na Show direktno u iTunes (M4V).
[ Zune ] Pretplatite se na Show direktno u Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Dodavanje Show feed Engadget (M4V) na svoj ​​RSS agregator i to automatski dostavljena.

Engadget Show vraća sljedeći četvrtak, 21 travnja - osvojiti ulaznicu za snimanja! izvorno

Nema komentara:

Objavi komentar