subota, 16. travnja 2011.

Papir legure uzima oblik za biorazgradive potrošačke elektronike (napisati vlastiti origami šala)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:
Tako da ste nestrpljivo čeka vaš biorazgradivih automobil i vaše biorazgradivi 3D naočale , čekajući dan kada je sve što posjedujete možete vratiti na ilovači iz kojeg je potekao. No, što o računalu koje koristite ovom trenutku? Vjerojatno je napravio ne-zelenih materijala kao što su injekcije-molded plastike i šamaranje neki bambus na njemu se nije šalio nikome. Projektiranje i inženjering tvrtka PEGA dolazi na svoje spašavanja s novim kompozitnim materijalom od recikliranog papira i polipropilena legure. Lagan, izdržljiv, i jeftin za proizvodnju, djeluje baš kao tipična ABS plastike - i to čak i dolazi na klasične soul-ubojstvo bež. Možda je to što je Apple bio čekivanje za .

Papir legure uzima oblik za biorazgradive potrošačke elektronike (napisati vlastiti origami šala) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Inhabitat | izvor PEGA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar