subota, 16. travnja 2011.

Klor može biti ključ za jeftinije, efikasnije OLED TV iz snova

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/15/chlorine-could-be-key-to-the-cheaper-more-efficient-oled-tv-of/:
Klorirati OLED
Klor - to je ne samo za održavanje Vaših odjeću bijele i svoj bazen čist više! Uskoro, slojevi stvari, samo jedan atom debeo, bi mogao igrati središnju ulogu u OLED proizvodnji. Istraživači Sveučilišta u Torontu su otkrili da je ovaj maleni iznos od Cl gotovo dvostruko može učinkovitost postojećih prikazuje istodobno smanjenje složenosti i vožnje troškova. Koristeći prilično jednostavan postupak s UV svjetlom, tim je u mogućnosti da klorirati standardne elektrode paneli naći u konvencionalnoj OLED bez otrovni plin klor wafting o tome. Iako je to dobra vijest za proizvođače, to je još bolje vijesti za potrošače. Mi smo bili svrab montirati velik, organski flat-screen u naših roditelja podrumu dnevni boravak. Konačno, mi svibanj vidjeti jeftini OLED TV na Walmart policama - tik uz Clorox.

Klor može biti ključ za jeftinije, efikasnije OLED TV iz snova prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 15, 2011 17:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OLED-Display.net | izvor Sveučilište u Torontu | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar