subota, 16. travnja 2011.

McTiVia umreženih zastavicu slinging PC sadržaja na TV ekrane u svibnju ove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/16/mctivia-networked-streamer-slinging-pc-content-to-tv-screens-thi/:
To nije točno Minty svjež koncept , ali ako vam je dosadno s umreženih medija streamers slinging sadržaja i sadržaja sama, Awind je McTiVia može biti samo grumen nekonvencionalne da ste bili poslije. Za sve namjere i svrhe, to je souped-up bežični ruter da cijevi svih sadržaja s vašeg Mac ili PC na tvoj HDMI opremljenih HDTV. Cilj? Da biste stvorili kabel bez HDTV, u smislu. To je sposoban kontrolirati do osam računala preko miša ili tipkovnice, a također služi kao točka WiFi pristup za one koji trebaju da se prijavljivati ​​u modernom stoljeću. Ona je u iščekivanju to pogodak na malo krajem svibnja za 199 $, a mi ćemo biti događaj naše darnedest jednom isprobati čim pošiljke početi.

Nastaviti čitanje McTiVia umreženih vrpca slinging PC sadržaja na TV ekrane u svibnju ove

McTiVia umreženih zastavicu slinging PC sadržaja na televizijskim ekranima u svibnju ove prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 16, 2011 06:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Compuexpert | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar