ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Intel Atom Z670 role Hrast Trail procesor za tablete

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/intel-rolls-out-atom-z670-oak-trail-processor-for-tablets/:
Pa, to je malo prošlost kraja ožujka , a Intel je sada napokon stečen službeni sa svojim novim Atom Z670 procesor za tablete, koje možda znate bolje od svojih Hrast Trail kodno ime. Izgrađen koristeći 45-nm proizvodnom procesu, radi na 1.5GHz Z670 i obećanja za potporu 1080p video uz pomoć Intelove GMA 600 integriranu grafiku, a također imajući potrošnju energije na minimum i omogućuje manji, tanji, i fanless uređaja. Kao što smo vidjeli, tu je i mnogo proizvođača već postrojilo se za puštanje uređaja temelji se na procesor, a Intel kaže da možemo očekivati ​​da vidi više od 35 "inovativni tableta i hibridnih dizajna" iz voli od Fujitsu, Lenovo, Razer i Viliv tijekom 2011. Štoviše, Intel je također iskoristio priliku da zafrkavati svoje sljedeću generaciju 32nm Cedar Trail platformu koja će biti prikazuje off u svoj ​​Developer Forumu u Pekingu, rekavši da će to omogućiti "novi val fanless, cool i miran, gladak i inovativan netbooks , entry-level desktop računala i sve-u-jednom dizajnu. " Full press release je nakon pauze.

Nastaviti čitanje Intel Atom Z670 role Hrast Trail procesor za tablete

Intel Atom Z670 role Hrast Trail procesor za tablete prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 14:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar