ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Gljiva teleporter ne HD streaming preko mobilne, neće snopa vaš on-air talent bilo gdje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/mushroom-teleporter-does-hd-streaming-over-cellular-wont-beam/:
Gljiva teleporter ne HD streaming preko mobilne, neće snopa vaš on-air talent bilo gdje
Ako vam treba živjeti i na sceni, ali ne može pratiti oko s daljinskim kamion i uvlačenje 100-noga antenu, trebate teleporter. Deva-slučaj 'P' trebao bi ti reći da to nije konačna je realizacija Gene Roddenberry's san, a uređaj je stvorio gljiva Networks , dugo poznat za proizvode s glup imenima kao što su PortaBella , koji agregata propusnost od više bežični modemi za čine jedan super mobitel Hotspot. Teleporter osnovi uzima da tech i dodaje neke video čarobnjaštva to, plus ambalaža koja omogućuje da se montira na stražnju kameru. Rezultat je živ, pun-HD streaming snimke ravno iz kamere, a u eter. Gljiva ne bi nam reći cijenu, rekavši da je to varira ovisno o konfiguraciji, ali ako vašeg fotoaparata kao velika kao jedna slici nakon pauze smo misleći to možda samo staviti pravi ranjavanje o vašem proračunu.

Nastaviti čitanje gljiva teleporter ne HD streaming preko mobilne, neće snopa vaš on-air talent bilo gdje

Gljiva teleporter ne HD streaming preko mobilne, neće snopa vaš on-air talent bilo prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar