ponedjeljak, 11. travnja 2011.

EraThink EraPalm radi kao netbook, izgleda kao prijenosni gaming ručni

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/erathink-erapalm-runs-like-a-netbook-looks-like-a-portable-gami/:
Gledajući ovaj neparan ptica uređaja na zaslonu u Kini Consumer Electronics Fair inspirira umorna klišeje o parenje gadgeta. Ali stvarno, to je divlje noći između Windows 7 tableta i prijenosni gaming console (s mogućim kameja by UMPC) se mrijestiti EraThink EraPalm. Ovaj ručni pokreće Windows 7 i ima 5-inčni (800 x 480) capacative zaslon osjetljiv na dodir koji klizi van otkriva punu QWERTY tipkovnicu - sve što podsjeća na izumrle OQO Model 02 , osim za igranje kontrole bočni prikaz. Newpad je proveo neko s malo Gvido, i izvješća nekih netbook poput naočale, uključujući neodređeno Atom Z procesorom, 3G povezivost, i Ethernet, HDMI, VGA i USB porta. (Onda opet, to je bolje s GPS-om i podrška za 1080p video.) Želite bliže budala? Kliknite vezu izvor za par ruku-na metak.

[Hvala, leungxd]

EraThink EraPalm radi kao netbook, izgleda kao prijenosni ručni gaming prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 18:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kloniran u Kini | izvor Newpad | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar