ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Vulkano protoka sada dostupan, ne 480p placeshifting za ispod sto dolara ili eura

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/vulkano-flow-now-available-does-480p-placeshifting-for-under-a/:
Monsun je najavio "opće dostupnosti" novog placeshifting okvir, Vulkano Flow. Kao što smo naučili tijekom CES , ovaj okvir je $ 99 cijena tag ukrasi i prošle godine Vulkano samo placeshifting osnove. To je najsličniji Slingbox Solo u da će prihvatiti HD inputa, ali mogu samo stream video na max 720x480 rezoluciju, koja bi mogla biti prohodan gledate na računalu sa malom ekranu ili jedna od mobilne aplikacije (IOS, Blackberry, Android, $ 12.99/ea.) Postoji nekoliko ruku-ons i gostiju iz već, s ZatzNotFunny ističući nekoliko tweaks su još uvijek potrebno da se stvari trčanje, dok Gadgeteer ima jato screenshotovi za vas da provjerite UI. Monsun je drugi novi okvir, Blast, još uvijek je porinuće u "bliskoj budućnosti", koji se gradi na Flow-a naočale (detaljan nakon pauze) s mogućnošću snimanja DVR i HDMI izlaz za 199 dolara.

Nastaviti čitanje Vulkano protoka sada na raspolaganju, ne 480p placeshifting za ispod sto dolara ili eura

Vulkano protoka sada dostupan, ne 480p placeshifting za ispod sto dolara ili eura prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 22:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar