ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Photoshop Touch aplikacije i SDK proširiti desktop funkcionalnost ipad i druge tablete

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/photoshop-touch-apps-extend-desktop-functionality-to-ipad-and-ot/:
Svaka rasprava o Adobe i ipad čini se da uvijek spadaju u Flash vs HMTL5 raspravu. Za danas barem, Adobe je u nadi da će privremeno preusmjeriti na razgovor trio novih alata koji proširiti desktop Photoshop funkcionalnosti ipad putem materinjem IOS aplikacije. Prvo se je Adobe Eazel, ipad crtež app koji vam omogućuje da napravite pet prstiju slikarstvo na ipad prije prijenosa natrag preko WiFi Photoshop aplikacija trčanje na vašem Mac ili PC. Adobe Nav pretvara ipad u uređaj Photoshop pratilac za proširenje žive kontrole i trake izbornika iz Photoshop radni prostor da ipad na zaslonu. Konačno, tu je Adobe Boja Lava koji pretvara ipad u hi-tech miješanje boja paleta. Naravno, to su samo prvi u Adobe se nada da će cijeli niz Photoshop ekstenzije udaranje app dućana baš čim devs dobiti svoje talente oko Adobe Photoshop Touch programskih alata (koji se sastoji od motora Photoshop skriptiranje i poboljšane SDK) za Android , BlackBerry, a IOS uređaji (dostupan za Mac i Windows platforme danas). Očekivati ​​da će vidjeti Eazel, Boja Lava, i Nav Photoshop Touch aplikacije stići sljedeći mjesec - uz 5,5 update za Adobe Creative Suite (i besplatni Photoshop ažuriranje za CS vlasnicima) očekuje se na 3. svibnja - s cijenama u rasponu od 1,99 $ do 4,99 $. Do tada, zašto ne blagdan oči na video preview objavljena nakon pauze?

Nastaviti čitanje Photoshop Touch aplikacije i SDK proširiti desktop funkcionalnost ipad i druge tablete

Photoshop Touch aplikacije i SDK proširiti desktop funkcionalnost ipad i druge tablete prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 02:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor All Things D , Pocket-lint | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar