ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Uključen: Dopisivanje opet

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/switched-on-pen-again/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.


Prošli tjedan je uključen razgovarali o tome kako neki pojmovi sljedeći val od prije deset godina su pokušavali da se ponovno izmisli. Evo još jedan: izlazeći prodavatelj smartphone HTC je u potrazi za vratiti načina unosa koje mnogi otpisao davno sa svojim predstojećim Flyer tableta i EVO View 4G drug po oružju. Mi govorimo o stylus, naravno.

Učvršćenje rane Palm i Psion PDA, Pocket PC i Windows Mobile mobitela, tanak, kompaktan styli su nekad najpopularniji stvar skliznuti dobro jer Timmy, tako da je dobro da su jeftini. Tada kao i sada, korisnici će probiti jednostavno drži na sličan način jeftin buntovna zaslon osjetljiv na dodir. Nakon debi tablet računala, međutim, sve više tvrtki počelo koriste aktivno digitizer sustavima kao što je onaj iznutra Flyer. Aktivni olovke ponuditi više preciznosti, koja može pomoći sa zadacima kao što je prepoznavanje rukopisa, podrška i "lebdeći" iznad ekrana, funkcionalni ekvivalent mouseover. S druge strane, oni su također deblji, skuplji, i treba biti naplaćen. (Proizvođač N-trigonometrija primjećuje da je njegova olovke trajati 18 mjeseci na četverostruk-baterije, ali oni ne umiru bez obzira.) I, naravno, baš kao i pasivna styli, aktivni olovke zauzimaju prostor i može biti zagubljen.

2004 debi Nintendo DS - predak samo-izdan 3DS - označilo je početak onoga što je postao posljednji masovno tržište potrošačke elektronike serije proizvoda za integraciju stylus ulaz. Diže popularnost kapacitivne zaslone osjetljive na dodir i multitouch su zamijenile styli s prstima kao glavni elementi korisničkog sučelja. Umjesto koristeći precizne točke za zadatke kao što je postavljanje točke unosa u tekst, mi smo sada proširili tekst dinamički za smještaj naših masnu instrumenata. On-screen tipke također narasla, kao što su ekrani sebe, sve u ime gubitka majstorija.

Nastaviti čitanje uključen: Dopisivanje opet

Uključen: Dopisivanje ponovno prvobitno pojavio na Engadget na ned, 10. travanj 2011 19:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar