ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Apple navodno unajmljuje vrhu UK gaming PR execs iz Nintendo i Activision

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/apple-reportedly-hires-top-uk-gaming-pr-execs-from-nintendo-and/:
Kao što svibanj imati primjećen, Apple je bio više ozbiljan o igranju u zadnje vrijeme da je čak i tijekom Pippin-fueled sumaglica u sredinom 1990-ih, a to je sada nudi još više dokaza o koliko uložio je s par novih zaposlenika. Iako je tvrtka ne potvrđuje potez samo još, MCV je izvještavanje da Apple je zgrabio Nintendo UK-a Bivši šef komunikacija, Rob Saunders, koji je upravo napustio veliki N prošlog tjedna i da će očito biti s naglaskom na PR za IOS aplikacije na Apple . Štoviše, on je navodno će biti spojena na Apple je bivši direktor Activision PR Nick Grange, koji je rekao da se posebno usredotočuje na ipad - koja je, kako smo vidjeli, može biti prilično svestran gaming uređaj u vlastitom pravu.

Apple navodno unajmljuje vrhu UK gaming PR execs iz Nintendo i Activision prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 04:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor MCV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar