ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Google okrnuti PushLife, vjerojatno će ga koristiti za guranje glazbu na svoj android telefon

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/google-snags-pushlife-will-probably-use-it-to-push-music-to-you/:
Na prošlogodišnjem Google I / O tantalizingly smo bili zadirkivali s idejom streaming glazbe na naše mobilne uređaje. Od tada, došlo je do savjete i curi , ali ništa službeno iz Googlea o tome kada i kako nove usluge će biti namotan vanjska strana. Pa, sada možemo dodati veliki komad na puzzle koje s vijesti da je Google je stekla mobilne zabave tvrtka PushLife, koja je nastajala glazba app vlastite za Android i BlackBerry platforme. PushLife nudi jednim klikom kupuje od integrirani glazbeni dućan, pregled melodija imate i na vaš smartphone i na računalu (s mogućnošću pristupa oba seta na telefon), i automatski popis za reproduciranje syncing sa iTunes i Windows Media Player knjižnice . Postoji čak i više fanciness, kao što su preporuke na temelju pjesmu koju igrate, umjetnici bios i foto galerije, uz neizbježne Facebook i Twitter integracije. Kanadski početak je vjerovao da su unovčiti u iznosu od 25 milijuna dolara, a uskoro će biti zaklopac dolje svoj nezavisni rad. Također uskoro: Google I / O 2011. Savjet, savjet, Google! Demo video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Google okrnuti PushLife, vjerojatno će ga koristiti za guranje glazbu na svoj ​​android telefon

Google okrnuti PushLife, vjerojatno će ga koristiti za guranje glazbu na svoj ​​android telefon prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 16:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink StartupNorth , TechVibes , All Things D | izvor PushLife | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar