ponedjeljak, 11. travnja 2011.

LG pokazuje off 47-inčni IPS LCD transparentan s multitouch i Full HD rezoluciju (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/11/lg-shows-off-47-inch-transparent-ips-lcd-with-multitouch-and-ful/:
Gdje Samsung vodi , LG neizbježno slijedi (i obratno, naravno). Korejski elektronički utrke u naoružanju je sada zagrijana za dodatni par stupnjeva s LG-demo luda novi 47-inčni zaslon koji omot u svemu monstrum mogao želite: IPS tehnologije, 1080p rezoluciju, multitouch, i neke dobre stare transparentnosti ... samo zato. Ovaj takozvani prozor Display žalosno je namijenjen oglašivačima i ostalim digitalnim Signage vlasnike, što znači da čak i ako to nije još uvijek u fazi koncepta, to vjerojatno ne bi bilo naseljavanja dnevne sobe anyway. Ah dobro, tako dugo dok LG čini da je John Anderton i precrime jedinici dobiti jedan, mi ćemo biti sretni. Video za nas ostale nakon pauze.

Nastaviti čitanje LG pokazuje off 47-inčni IPS LCD transparentan s multitouch i Full HD rezoluciju (video)

LG pokazuje off 47-inčni IPS LCD transparentan s multitouch i Full HD rezoluciju (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 11, 2011 03:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor OLED-Display.net | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar