ponedjeljak, 11. travnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: magiju kože zrakoplov, Japan nuklearni pukotina, i stol pločica

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/inhabitats-week-in-green-magic-airplane-skin-japans-nuclear/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Kao nuklearne krize u Japanu Fukushima elektrane i dalje harati regiji i jedan reaktor piću curenja ispuštanje tona radioaktivne vode, ovaj tjedan Inhabitat izvijestio je da zelene alge mogu igrati ključnu ulogu u čišćenje prosuti. Također smo donijeli vam Japana najnovije zračenja otkrivanje robota , a mi je pogledati kako ispadanje iz kontroverznog kriza utječe energetske politike diljem svijeta - Kina je rezanje planova za budućnost reaktora u korist solarne polja dok se Njemačka može trgovine nuklearnim 17 postrojenja za vjetroelektrane.

U međuvremenu, zelene prijevoz otišao iz ogromna neba do duboko plavo more ovaj tjedan kao što smo gledali na NASA's self-iscjeljivanje "čarobnu kožu" koja će štititi zrakoplove od rasvjete, i Sir Richard Branson predstavio moderniji eko pod koji će istražiti Ocean's dubine . Također smo saznali da je Europska unija je postavljen na kick-off električni F1 utrka prvenstva kao i Tesla je mjesto u top 5. Monte Carlo Rally-Alternativna energija . Konačno, gledali smo na dvije inovativnih tehnologija za omogućavanje ljudski pokret - robotski egzoskeletu koji daje paraplegičara sposobnost da hodaju i protetske odijelo koje omogućava ljudima plivati ​​poput sirene .

Ovaj tjedan smo također uočili nekoliko strašan primjer zeleno sprave - šareni Legotron fotoaparat izrađen je od svih najdraži zgrade cigle i geek šik binarne tablice konstruirane u cijelosti od vintage pločica. Također smo uočili koncept za energenata igralište da harnesses doslovno moći igrati.

Inhabitat tjedan u Green: magiju kože zrakoplov, Japan nuklearni pukotina, a odbor stol spoja prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 20:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar