nedjelja, 10. travnja 2011.

NRG-a eVgo punjenja stanice nada uhvatiti oči u Teksasu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/09/nrgs-evgo-charging-stations-hope-to-catch-the-eyes-of-texas/:
EV punjenja stanice najave gotovo postaje uobičajena pojava (ključna riječ: skoro), ali ne toliko da nismo sretni pozdraviti još jednu. Ovaj tjedan NRG Energy predstavila svoju prvu eVgo marke "Freedom Station" u Dallas Walgreens, i ima za cilj papar kartu s ukupno 60 takvih jedinica za Praznik rada. Svaka stanica slobode eVgo će paket i brzo punjenje 480V AC / DC pretvarač (juicing gore Nissan Leaf do 80 posto u oko 30 minuta), kao i 240V punjač Level 2 (mreža od 25 milja od "ići" po punjenja sat) . NRG planira pokriti Dallas / Fort Worth Houston i područja sa 120 od tih dečki do kraja 2012. Kao i drugi prije njega , eVgo mreže planira da slijedi pretplatnički model - s planom premijera (89 $ mjesečno na tri godine ugovora) ne samo da pokriva trošak korištenja na eVgo punjenja stanice, ali da električne energije u vašem domu punjenja pristati, previše. Bacanje u pregršt velikodušan EV vlasnika ljulja PlugShare , a Dallas je profit od niske emisije čuda.

NRG-a eVgo punjenja stanice nada uhvatiti oči u Teksasu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 9, 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor eVgo Network | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar