nedjelja, 10. travnja 2011.

Weird Science sama pića do smrti kako bi se izbjeglo srčani udar

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:

Upping napiti unos je neto pobijediti: Što se događa kada stanovništva konzumacija alkohola ide gore iznenada? Finska je rod dosta to učiniti eksperiment za nas pada poreza na napiti za otprilike trećinu. Sada, istraživači su mali brojevi u godinama koje su uslijedile smjene. Alkohol-smrtnih slučajeva povezanih idu gore među srednje dobi, s najvećom potaknuti dolazak u žena između 50 i 70, gdje je stopa skočio za 40 posto. No, broj smrtnih slučajeva izazvanih alkoholom mjesečno bila mala, tako da ukupno povećanje iznosi oko 7 smrtnih slučajeva na 100.000 ljudi mjesečno. To je jednostavno nadoknaditi koristi za starije osobe, iako, gdje su oni preko 70 vidio veliki pad u smrti zbog kardiovaskularnih problema.

Slijepi, koji živi u pećini, i Insomniac, ali još uvijek dominantni: To je dominantni genetski. Puno vrsta koje se prilagode životu u špiljama izbjeći spaljivanje energetski su uključeni s pratećim oka koje nikada nećete koristiti. Meksički špilja ribe su veliki model za proučavanje toga, budući da su evoluirali od vrsta koje su još uvijek prisutni na površini u blizini i mogu križati. Ispada špilja populacije su insomniacs , barem u odnosu na njihovu površinu rodbini, a ako uzgajati hibridi, te životinje su također insomniacs niske spavati zahtjevi su očito genetski dominantna. Neparan stvar je o tome da različiti špilja populacije čini se da su drugačiji skup mutacije koje neka odricati spavanja.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar