nedjelja, 10. travnja 2011.

Robotika zasluga značku dobiva službenik u izviđačima u Americi, Wall-E odobrava nedvosmisleno

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/robotics-merit-badge-gets-official-within-boy-scouts-of-america/:
S poštovanjem zna točno kako je određen treba biti postizanje čast Eagle Scout, ali to je sve ispitati kritički od puno lakše za sve moderne potomaka od ovoga svijeta. Ovaj mjesec prošle godine, vidjeli smo igre zasluga značku Video sashay u kako bi svi ostali čini nedovoljna, a sada, postoji još jedan koji vjerojatno ćete imati svoj ​​nerd-of-a-dijete clamoring da odgovaraju u plavo ili smeđe . Značka Robotika zasluga upravo je napravio službeni u izviđačima u Americi, pada u lijepo sekta koja promovira znanost, tehnologije, inženjerstva i matematike. Dužnosnici navodno očekuju oko 10.000 ili tako nacije 2,7 milijuna izviđača zaraditi ovu značku u roku od sljedećih dvanaest mjeseci, s onima koji se odluče na taj način učiniti potrebne za "dizajn i izgraditi robota dok učenje o robot pokret, senzori i programiranje". Srećom za teže Ben Heckendorns , mi smo rekli da je "čak i neke video igre kontrolera može se smatrati robota", dokazuje da smo samo jedan skok vjere daleko od bona fide Hakiranje značku. Hej, oni nas žele biti pripremljen, zar ne?

Robotika zasluga značku dobiva službenik u izviđačima u Americi, Wall-E odobrava naglašeno prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 08:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NASA | izvor Izviđačima u Americi [PDF] | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar