nedjelja, 10. travnja 2011.

RV parkovi nude EV vlasnika predah od ceste (i njihov raspon anksioznost, previše)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/rv-parks-offer-ev-owners-respite-from-the-road-and-their-range/:
EVS su prilično velik za dobivanje oko glavnih velegradska područja, ali mnogi još uvijek osjećam neki raspon anksioznost kada dođe vrijeme da napusti granica grada. Istina, svrhu izgrađen punjenja stanice su malo i daleko između u ovom trenutku, ali postoji još jedna mogućnost punjenja za one koji uživaju ide zeleni i željni otvorenoj cesti: kampova. Ispada da 50-amp, 240-volt RV hookups naći na takvim mjestima može učiniti dvostruko dužnost kao sok dispensers za osiromašenog baterije u vašem Volt , Leaf , ili Tesla . Svi električni pogon roadwarriors potrebno je adapter za plug-in, nekoliko dolara ili eura za plaćanje struje, i nekoliko sati slobodnog vremena. To je ne tako brzo kao gorivo se na starinski način, ali RV parkovima pružiti obilje perks (bazeni, jezera, i starije osobe koji vole poker, na primjer) ne nalaze na prosječnu punionica. Dakle, tko je za eko-friendly krenuti?

RV parkovi nude EV vlasnika predah od ceste (i njihov raspon anksioznost, previše), prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 02:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Edmunds | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar