nedjelja, 10. travnja 2011.

Samsung za oslobađanje dviju Bada 2,0 slušalice s NFC-u Q4, nadogradnje softvera u srpnju?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Neki od vas vjerojatno očekuju Samsungers snazzy Wave 578 treba izaći u svibnju ili lipnju izvan SAD-a, ali je tužna vijest je da neće biti isporučen s predstojećim Bada 2,0 OS. Nemoj se, iako, kao ruski blog Bada World tvrdi da su dobili neke sočne detalje koji će razveseliti Bada fanatika. Iznad slajd - očito potiču iz Francuske konferencije Samsung od prije nekoliko dana - lista par novih, ali neimenovanih Prijave koje ćete paket novi softver, uz 7,2 Mbps HSDPA, Bluetooth 3.0, a naizgled trendsetting NFC . Razlika između ova dva mobitela? Jedan od njih, kako se čini vodeći Bada 2,0 model, koji očekuje da će u rujnu lansirati sa 3,65-inčni HVGA zaslon, kameru od 5 megapiksela glavni, plus VGA sekundarna kamera. Drugi uređaj će uslijediti mjesec dana kasnije, sportske manji 3,14-inčni QVGA ekran i samo 3 megapiksela elementa.

U međuvremenu, TNW Indija izvještava da Bada 2,0 će biti "prvi iskusni u Indiji" oko srpnja, iako nema hardver se spominje ovdje. To može značiti da su postojeći korisnici Bada u Indiji - gdje Samsung's R & D razvija 30 posto Bada primjene - mogu biti jedan od prvih koji su dobili 2,0 update, i to ne bi trebalo biti dugo prije nego ostatak svijeta dobiti njihov udio ovog cjevovod tople pite. U svakom slučaju, biti budite uvjereni da ćemo držati naš oči ljušteno otvoren za više Bada 2,0 vijest - to će biti zanimljivo vidjeti gdje Samsung je sljedeći veliki pritisak će nas odvesti.

Samsung za oslobađanje dviju Bada 2,0 slušalice s NFC-u Q4, nadogradnje softvera u srpnju? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 00:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bada Svijet , TNW Indija | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar