nedjelja, 10. travnja 2011.

RIM BlackBerry beta Mobile konferencije, omogućuje svog šefa da se pridruže svoj concalls

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:
Svježe za BlackBerry's Beta Zone portal , RIM je uveo BlackBerry Mobile konferencije, app dizajniran za uzeti (prividna) misterija iz spajanja konferencijskog poziva - tako stavljajući radnih mjesta mnogo izvršnog pomoćnika u opasnosti. Redoviti sastanci telefonski su gurnula zaposlenika telefon, automatski blokira vrijeme na kalendaru. Kada je suradnju vrijeme, svi sudionici su podsjetili s pri ruci "Pridružite se sada" gumb koji automatski bira u domaćin konferencije - zajedno s pristupne kodove i sve. Ukoliko vaš poziv da se povuku, biranje natrag u je samo još jedan klik daleko. Da, znamo da je već trebao biti šef, ali ako tvoj ne mogu shvatiti ovaj neki vanjska strana, slobodno početi uređenje tom kutu ured u pozadini vašeg uma.

RIM BlackBerry beta Mobile konferencije, omogućuje svog šefa da se pridruže svoj ​​concalls prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 11:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | izvor BlackBerry Beta Zone | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar