nedjelja, 10. travnja 2011.

Plex 1,1 za IOS poboljšava streaming preko 3G, cijevi videa na TV

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/plex-1-1-for-ios-improves-streaming-over-3g-pipes-video-to-your/:
Ako niste već pokrenut Media Server Plex na jednom od dvadeset tri bež kutije umrežene preko tvoj maleni prebivalište, vi svibanj biti u iskušenju da krajnje instalirati kopirajte ovaj tjedan, jer IOS app je upravo primio uistinu masivne ažuriranja. Gdje jednom XBMC spinoff bi dekodirate svaki video je isporučen s uređajem preko etera, Plex tvrdi da se sada može ni zaobići da CPU-intenzivna proces ili koristiti IOS-optimizirane tehnika, crpne H.264 video preko zrak daleko više učinkovito. Drugo, ona može isporučiti taj sadržaj od IOS izravno na vaš TV, bilo putem video-out kabel ili eksperimentalna podrška za svirati . Nije loše, zar ne? Kako je univerzalni pretraživanje zvuk - sposobnost da se tip u riječi i app doprijeti do lokalnih servera, udaljenog poslužitelja, i on-line video usluge kao što su YouTube i Vimeo previše? Da, to 4,99 $ cijena tag je u potrazi moćni pristupačne pravo o sada, a tu su i mnogo više poboljšanja pregledati na linkovima ispod.

Plex 1,1 za IOS poboljšava streaming preko 3G, cijevi video na svoj ​​TV prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 06:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink 9to5 Mac , MacStories | izvor Plex (iTunes) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar