nedjelja, 10. travnja 2011.

Kazalište vlasnici spremni za borbu više od $ 30, 60-dnevni prozor VOD filmove

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/09/theater-owners-ready-to-fight-over-30-60-day-window-vod-movies/:
Iako nismo baš u žurbi potrošiti $ 30 svaki na 60-dnevno kasniti film rentals , kazališne vlasnici su prilično uznemireni cijela premija video-on-demand planu očito guraju Warner, Sony, Fox i Universal. Najaktivniji protivnik dosad, kako se čini AMC kazališta, koja najavio je jučer (press release nakon pauze) kako će obavijestiti studija kako planira "prilagoditi svoj gospodarski model" s obzirom filmovi vezani za p-VOD. Što to želi je vjerojatno veći dio prihoda i glava gore na koji filmovi će biti uzimajući ranijim izdanjima. Rival kazalište lanci Regal i Cinemark već su izrazili planira smanjiti promociju i zasloni za filmove na čelu s p-VOD, ali bez službene objave još uvijek nije jasno koji filmovi te će biti. Naravno, rezanje dolje promo i zasloni reže u kazalište vlastite prihode, tako da ćemo uzeti u obzir ovaj drugi čeka igru ​​i čekati da vidite tko treperi na prvom mjestu. (Napomena: to nam neće biti - mi ne bi platiti 30 dolara za gledanje Prilagodba ured na Marsu, a kamoli u vlastitom dnevnom boravku na DirecTV, VUDU ili Comcast .)

Nastaviti čitanje Kazalište vlasnici spremni za borbu više od $ 30, 60-dnevni prozor VOD filmove

Kazalište vlasnici spremni za borbu više od $ 30, 60-dnevni prozor VOD filmove prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 9, 2011 20:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AMC Kazališta | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar