nedjelja, 10. travnja 2011.

SparkFun uvesti IOIO za Android, hack bez bijeg okvir da biste dobili svoj um vrti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/10/sparkfun-intros-ioio-for-android-a-hack-free-breakout-box-to-ge/:
Upoznaj bilo koji techie iskusan, i oni vjerojatno ću zavrtiti kapriciozan priče računalstva je ranih dana, i izazov pronalaženja praktične primjene za uređaj s naizgled neograničene mogućnosti (znate, kao što je hranjenje tvoj mačka dok spavaju). Novi proizvod iz SparkFun obećava da će donijeti ovu old-school fantastičnosti u smartphone dob: uvođenje IOIO (izgovara yo-yo), bijeg okvir koji omogućava bilo Android 1.5 + uređaj za kontrolu elektroničke sklopove u roku od android's aplikacija. Dizajniran u suradnji s Googleom, Spark je PCB povezuje vaš telefon preko USB-a, radi njene čarobne kroz Java biblioteke koji kuke u svoje aplikacije. Ovaj DIY raj će se početi isporučivati ​​u nekoliko tjedana, a može biti vaše za 49,95 dolara na pre-order. Već smo svjedočili neki pametan mods s IOIO, a kada je poslao pravi budilica zvoni, nismo mogli pomoći, ali osmijeh. Ispucati sami nakon pauze.

Nastaviti čitanje SparkFun uvesti IOIO za Android, hack bez okvira bijeg kako bi dobili svoj ​​um vrti

SparkFun uvesti IOIO za Android, hack bez bijeg okvir da biste dobili svoj ​​um vrti prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 10. travanj 2011 04:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mikrokontroleri, elektroniku i Robotika , Android Zajednice | izvor SparkFun | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar