nedjelja, 10. travnja 2011.

CE-Oh no on nije! Sony je Jack Tretton kaže Nintendo čini 'briga o djeci alata'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/09/ce-oh-no-he-didnt-sonys-jack-tretton-says-nintendo-makes-ba/:
Sony što radi Nintendon't? To je opće mišljenje od kratki intervju koji PlayStation šef Jack Tretton dao Fortune ovog tjedna, u kojem je govorio gore Sony prednosti i igrao dolje (neki čak mogu reći podcjenjivanje vrijednosti) svojim konkurentima, i Nintendo posebno. Koja je započela s relativno pitomom tvrdnju da je Sony je odluka da se ide high-end sa PlayStation 3 je tek sada počinju isplatiti, dok su ostale konzole "počinju istjecati pare", prije nego je uzeo za cilj Nintendo ručni posao. Prema Tretton, Nintendo je dlanovnika sve ponuditi ono što on naziva "Game Boy iskustvo", nešto što je veliko kao "čuvanje djece alat", ali da "nema self-poštujući dvadeset i nešto događa da se sjedi na avion s jednim od tih . " Yow. Svaki self-poštujući dvadeset somethings molim da se razlikuju? Javite nam u komentarima ispod.

[Hvala, Robert C]

CE-Oh no on nije! Sony je Jack Tretton kaže Nintendo čini 'briga o djeci alate' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 9, 2011 16:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bogatstvo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar