ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

WSJ: Google ekipa s MasterCard i Citigroup za NFC plaćanja, također datoteke patenta aplikacija

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/google-teams-with-mastercard-and-citigroup-for-nfc-payment-demo/:
Otkako Nexus S i divan malo NFC čip hit na tržištu, tu je bilo nagađanja da je El GOOG je planiranje prepad u mobilnog plaćanja areni trenutno zauzima voli naplatiti bilo gdje . Sada to izgleda kao da se plan može biti u velikom brzinom, kao što je Wall Street Journal izvješća da Google tajno udružio s MasterCard i Citigroup isprobati upravo takav sustav. Prema publikaciji, rane demo parova "jedan trenutni model i mnogi Comping modeli telefona Android" s postojećim Citigroup sponzorira kreditne i debitne kartice, te se pomoću mobitela 'NFC čips s onima VeriFone čitateljima smo nedavno čuli.

Štoviše, novo-objavljeni patentna prijava od posade u Mountain View može naslutiti na softver iza takve stvari. Primjena opisuje usluge koje postavlja Google kao treće strane posrednik koji je dobio info košaricu kupaca naručivanje putem uređaja (uključujući i one pokretne sorte), omogućuje im da odaberete utovar i druge mogućnosti, i osigurava ukupna Kako bi trošak. Ona tada prikuplja uplate, koordinira pošiljke, te prosljeđuje informacije kako bi prodavatelj za dovršetak transakcije. Tako tvrtke mogu imati Google nositi sve svoje uplate-uzimanje potrebe u zamjenu za dobivanje doušnik zaviriti u ono što ljudi kupuju - nešto što WSJ izvori kažu može biti dio postava Google ispitivanje upravo sada - za razliku od drugih treći -party usluge, poput Paypal, da samo dobiti i razmjenu plaćanja info s trgovcima. Izgleda kao Alma Whitten (Google direktor Privacy) je njezin rad izrezati za nju assuaging zabrinutost takav sustav će neizbježno stvoriti u sve privatnost-minded stanovništvo .

WSJ: Google ekipa s MasterCard i Citigroup za NFC plaćanja, također datoteke patenta aplikacija prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. ožujak 2011 23:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BNET | izvor Wall Street Journal , USPTO

Nema komentara:

Objavi komentar