ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Nema iPhone 5 na WWDC ove godine? To je kako to izgleda iz ovdje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:
Do sada ste vidjeli najavu za WWDC 2011 (dolazi 6. lipnja), ali ono što ne svibanj imati čuo je da je ovo još jedna će biti malo drugačiji od nekih dev kontra iz proteklih godina. Naime, za razliku od događaja u 2008 do 2010, nećete vidjeti najava novog iPhone (ili ipad ... ili bilo što drugo vezane uz hardver). Mi smo sluha iste vrste ćaskanje iz izvora koji čvrstog pisci kao što su Jim Dalyrmple od petlje i All Thing D 's John Paczkowski su izvještavanje danas - da je ovo WWDC će se sve o budućnosti IOS i OS X .

Naravno, ako to pans out, sve oči će biti na tvrtku pada događaj, što se čini kao sve vjerojatnije mjesto za lansiranje novog telefona - posebno s obzirom na činjenicu da je iPod mjesto u Apple's lineup je postao smanjena zahvaljujući uspjeh svojih mobilnih uređaja. Vrijeme je također postavlja Apple gore lijepo za brzo sezonu odmor telefon kupnje. Što se tiče ipad, Daring Fireball 's John Gruber nagađa se da možda vidimo neku vrstu novog modela na ovogodišnjem Jesen događaj, i dok to izgleda vrlo vjerojatno da će nam s obzirom na nedavne pokretanje ipad 2 , nova tableta bi savršeni je suputnik na taj novi telefon. Što rujna drži je čista spekulacija upravo sada, ali za sada, izgleda da možete samo dobiti udoban sa svojim iPhone četiri.

Nema iPhone 5 na WWDC ove godine? To je kako to izgleda odavde prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 16:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar