ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Twimal Twitter čitač čita vaše tweets, izgleda sladak dok radite tako (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/twimal-the-twitter-reader-reads-your-tweets-looks-adorable-whil/:
Ako fancy koristite Twitter koliko nam je činiti , vjerojatno ćete vrištati poput pre-teen, kada se stavi svoj ​​eyeballs na ono što igračka za kavu Takara Tomy je dočaravao je u Japanu. Nazvan Twimal, ovaj loveable Pokemon-esque stol pratilac čepovi u vaš Windows stroj preko USB-a je jedan od razloga za njegovo postojanje - da čitaju vaš tweets. Dostupan u plavoj ili bijeloj (muški ili ženski glas, respektivno), te malo robota su mogli pročitati sve vrste tweets (odgovora, popisi, specifične za korisnika, itd.), u ono što se čini japanski samo. Ako ste zainteresirani za dobivanje vašeg 140 znakova poruke pročitati u najslađi mogući način, traže te igračke na policama digitalnim u Japanu 31. ožujka za 2480 ¥ (oko 30 krupna sačma). A da li si milost, gledati video nakon pauze. Vi ćete nas zahvaliti kasnije.

Nastaviti čitanje Twimal Twitter čitač čita vaše tweets, izgleda sladak dok radite tako (video)

Twimal Twitter čitač čita vaše tweets, izgleda sladak dok radite tako (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 07:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Takara Tomy (Japanski) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar