ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Warner Bros movie rentals širi preko Facebooka s još pet visok profil naslova

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/warner-bros-expands-movie-rentals-via-facebook-with-five-more-h/:
Nakon porinuće pete u vodama s The Dark Knight , počevši od večeras Warner nudi još pet filmova za streaming na Facebook , uključujući Harry Potter i kamen mudraca, Harry Potter i odaja tajni, zatečenom, život kao što znamo to i Yogi . Posao remeains isti, s Sjedinjene Američke Države gledatelja u mogućnosti plaćati za 48-satni gledanja prozor odmah u Facebook kredite njima uživati ​​filmu uz punu funkcionalnost na stranici, i pauzirati / nastaviti vezan za svoje prijaviti na stranicu. Čak i uz sve veći broj filmskih naslova, uključujući nedavne one poput Yogi samo da je debitirao prošlog tjedna , to je teško vidjeti bilo VOD usluge ozbiljno izazovan trenutni video najam incumbents kao što su iTunes i Netflix, pogotovo onaj koji nudi samo SD iznajmljivanje vidljive na računalu . Što to ne nudi, međutim, brz način za Warner ostvaruju značajne Facebook zajednice oko popularnih filmova , koji može biti dovoljno da ovaj program raste u doglednoj budućnosti. U svakom slučaju, stranice bi trebao biti živjeti s početkom u 01:00, provjerite press release nakon pauze, ako trebate više detalja.

Nastaviti čitanje Warner Bros movie rentals širi preko Facebooka s još pet visok profil naslova

Warner Bros movie rentals širi preko Facebooka s još pet visokog profila naslova prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 00:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar