ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Amazon.com omogućuje da igrate sa Android virtualni stroj, pokušajte aplikacije prije nego što ih kupite

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/amazon-com-lets-you-play-with-an-android-virtual-machine-try-ap/:
Kada Amazon Appstore valjanog out prošli tjedan , mi premazani preko jedan detalj koji samo činilo uredan. Danas smo skloni reći da je Test Drive može biti najznačajniji dio Amazon je najava tog dana. Uglavnom, Test Drive omogućuje američkim kupcima da se aplikacije za spin na Amazon.com, sa svim komforom, da je njihov pokušao-i-pravi desktop web preglednik donosi - ali umjesto da sjednete sa Flash-based mockup od app , Amazon je dajući vam okus bona fide cloud computing s Android virtualni stroj.

Drugim riječima, ono što vi tražite na u slici iznad je ne samo jedan program, no cijeli virtualni Android smartphone s radnog kontrole miša, gdje možete samo ne isprobati Papir bacanje, ali ga izbrisati, pregledavati uređaja foto galeriju, slušati nekoliko melodija, ili čak surfati web iz radnog Android preglednika - kao teško kao što svibanj biti bez tipkovnice. Amazon objašnjava:
Klikom na "Test drive sada" gumb pokreće kopiju ovog app na Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), web-servis koji pruža na zahtjev izračunati kapacitet u oblaku za programere. Kada kliknete na simulirani telefon pomoću miša, šaljemo ti ulazi preko interneta na aplikaciju da radi na Amazon EC2 - baš kao i vaš mobilni uređaj će poslati prst slavina za app. Naši poslužitelji zatim poslati video i audio izlaz iz aplikacije natrag na vaše računalo. Sve to se događa u stvarnom vremenu, omogućujući vam da istražite značajke app kao da je izvodi na mobilnom uređaju.
Danas, Amazon Test Drive je u osnovi samo Gaikai za mobilne telefone - njegova svrha je jednostavno za prodaju aplikacija, ništa više. Ali zamislite ovo za sec: Što ako biste mogli pristupiti vlastite smartphone podataka, umjesto uglavnom prazno škriljevca da Amazon pruža ovdje?

[Hvala, Ryan]

Amazon.com omogućuje da igrate sa Android virtualni stroj, pokušajte aplikacije prije nego kupite ih prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 27 ožujak 2011 18:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar