ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Switched On: playbook poliglot

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/switched-on-the-playbook-polyglot/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Kada je Apple predstavio ipad , to je već natucanje third-party aplikacijama, no tvrtka je istaknuo svoje. Kao što je Apple iPhone softver SVP Scott Forstall je navedeno u uvodu ipad video: "Mi smo gledali na uređaj i odlučili smo:. Neka je redizajn je sve Let's redizajn, reimagine i obnoviti svaki app od temelja posebno za ipad."

Usporedite to strategije zaposleni od strane tvrtke RIM, kreatora nadolazeće BlackBerry playbook tableta. Godinu dana nakon ipad debi, Apple's head start u aplikacijama se pokazao strašan prednost protiv juriš lista najavila svojim konkurentima u smartphone svijetu. Neki su odlučili kvaka na Android i postići kompatibilnost unatrag s više od 200.000 postojećih smartphone aplikacije. HP, sa svojim Popipati će krug svojih vagona računala i pisača oko webOS platformi. Međutim, najava ovog tjedna da je RIM-a, također, podržati Android aplikacije govori mnogo o tome kako tvrtka vidi svoju poziciju u tabletama ratovima.

Nastaviti čitanje uključen: playbook poliglot

Switched On: playbook poliglot prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 27. ožujka 2011 20:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar