ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Hanwha oslobađa HDMI / USB adapter za ipad, iPhone 4, a četvrti-gen iPod touch

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/hanwha-unleashes-hdmi-usb-adapter-for-ipad-iphone-4-and-four/:
Osjeti želju gledati ipad, iPhone ili iPod touch (četvrti gen) videozapise na velikom zaslonu, ali tražite nešto s malo više obujam od Apple-HDMI rješenje ? Hanwha najnovije dongle mogao obaviti posao. Kao što možete vidjeti gore, u mjestu originalni adapter luka dock konektor je USB 2.0 priključak - kompatibilan s pratećim kamerama za masovnu pohranu veze - uz 720p-friendly HDMI priključak, ali ćete morati koristiti prekidač za prebacivanje između dva načina rada. A da se malo mini-USB priključak na desnoj? Pa, to je tu da osiguraju neki sok za "smanjiti odljev baterije", ali vjerojatno nije dovoljno da se naplatiti svoj iDevice. Ako ste još uvijek zainteresirani i imate prijatelja u Japanu, Hanwha je punjenje 5980 ¥ (oko $ 73), što je gotovo dvostruko Apple's $ 39 priključak. Je li USB podrška vrijedi takav skok cijene? Vaš poziv.

Hanwha oslobađa HDMI / USB adapter za ipad, iPhone 4, a četvrti-gen iPod Touch prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 27. ožujak 2011 22:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Akihabara Novosti | izvor UMA Zone | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar