ponedjeljak, 28. ožujka 2011.

Android adapter pojmova obećati da accessorize bilo koje slušalice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/27/android-adapter-concepts-promise-to-accessorize-any-headset/:
Pa, ovdje je malo a twist - koncept uređaj dizajniran da zapravo fond Kickstarter poput servis za koncept uređaja. Dok se to ne može baš nadahnuti najviše povjerenja, ti pojmovi od ljudi iza laktaš Makible su svakako jedinstven dovoljno da bi nas zainteresirani. Među njima je standarda slušalice adapter na slici gore, koji obećava da će pretvoriti u bilo koju set slušalica u odgovarajuće (i oko-hvatanje) slušalice, kao i iPhone slušalica adapter koji će vam koristiti bilo koji iPhone slušalice s Android telefon (to provjeriti nakon pauze). Oba očito će biti ograničena na 10.000 jedinica po komadu uz pretpostavku da se potrebna sredstva, sa slušalica adapter postavljate natrag $ 20, dok iPhone verziju traje samo 10 dolara. Želite li vidjeti ih postati stvarnost? Tada možete hit na link ispod da biste dobili vaše narudžbe rezervirati

Nastaviti čitanje Android adapter koncepata obećavaju da accessorize bilo koje slušalice

Android adapter pojmova obećati da accessorize bilo koje slušalice prvobitno pojavio na Engadget na ned, 27. ožujka 2011 23:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Makible | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar